top of page

Special Services

De stad New York is onze inspiratie. Origineel materieel en Amerikaanse service. Afspraak is afspraak en we zetten ons tot het uiterste in om u als opdrachtgever toe te kunnen voegen aan ons vaste-klanten-bestand!

Mediaopdrachten

De herkenbaarheid van onze Yellow Cabs is goed bruikbaar in tal van mediaopdrachten. Bespaar uw productie de reis naar New York en maak de shoot voor reclame, catalogus, film of serie gewoon in Nederland. Wij kunnen meerdere Yellow Cabs leveren uit het tijdbeeld 1998-2020. Stilstaand of in bewegend beeld, alles is mogelijk.

We beschikken bovendien over een aantal attributen om de taxi "levend" te maken voor uw opdracht. Informeer naar de 
-onbeperkte- mogelijkheden.

Onze auto's zijn in vele  commercials, prints en zelfs tv-series te zien.

Business 2 Business

Steeds meer bedrijven vinden ons waar het gaat om de verzorging van hun gasten. Wij verzorgen elke vorm van vervoer en inzet. Pendeldiensten, luchthavenvervoer, hotelservice of gewoon een Yellow Cab als blikvanger op de stoep of in de zaal, alles is mogelijk en elke opdracht wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd.

Op die manier kunnen uw gasten zich bezighouden met het doel waar u ze voor heeft uitgenodigd zonder te zoeken naar uw locatie en parking en zonder zich belemmerd te voelen aan de bar vanwege de "rit terug".
U maakt een goede indruk met New York Taxi.

Reclame/Exposure

Onze Yellow Cabs kunnen worden uitgerust met een originele New Yorkse Advertisement Rooftop. Zo'n unit wordt op het dak gemonteerd en is verlicht.
Of uw potentiele klanten een taxi nodig hebben of niet, om deze vorm van exposure kunnen ze niet heen.

Korte actie of langlopende campagnes, wij bieden alle mogelijkheden en kunnen faciliteren bij de vervaardiging van de benodigde materialen.

U kunt de Yellow Cabs ook inhuren om de aandacht te trekken voor uw evenement, winkel, product al dan niet voorzien van de Advertisment Rooftop.

Interesse in onze diensten?
Deel uw idee met ons en wij zorgen voor de invulling. 

bottom of page