top of page

Taxi Services

Unieke voertuigen en breed inzetbaar. Van straattaxi tot de leukste trouwauto, van VIP vervoer tot comfortabel op reis gaan, gastvervoer of kinderfeestje, gala optredens, patiëntenvervoer en ga zo maar door: New York Taxi verzorgt het!

Straattaxi

Unieke auto's of niet, het zijn natuurlijk ook gewoon echte taxi's. Te bestellen voor een avondje uit, patientenvervoer, een speciale rit en ga zo maar door, en ook nog eens voor hele normale tarieven. Wij hanteren in de omgeving van Renesse een aantal aantrekkelijke Flat-Fares. Vaste prijzen voor ritten tussen de meeste recreatiebedrijven en het centrum en Transferium van Renesse.

In het uitgaansleven van Renesse is New York Taxi een vertrouwde verschijning sinds 2001. Wij vinden probleemloos alle 220 campingbedrijven, hotels en pensions in de omgeving.

Patientenvervoer

New York Taxi verzorgt ook patientenvervoer. Met veelal vaste chauffeurs en comfortabele auto's zorgen wij ervoor dat de patient zich veilig en op zijn/haar gemak voelt. De kosten declareren wij bij de zorgverzekeraar.

Neem contact met ons op voor vragen of reserveren van ritten.

Reisvervoer

Al bijna 20 jaar de beste start van uw reis. Luchthavens, treinstations, cruiseterminals en bus-opstapplaatsen, wij kennen ze allemaal.

Zowel de particuliere klant als zakelijke reiziger maakt graag gebruik van onze Direct Travel Transfer.
Rechtstreeks vervoer zonder combinaties, zo hoort het.

Altijd op tijd en voor een scherpe vaste prijs omdat dit een service is waarin wij ons hebben gespecialiseerd.


Een groot aantal reisagenten in de regio maakt de boeking voor u in orde. Heeft uw reisexpert ons niet in het pakket? Boek dan zelf via ons online formulier.

Trouwvervoer

Met ons wagenpark kunnen wij bruidsparen een speciale beleving bieden. Niet alleen vanwege de auto's maar ook vanwege de sfeer. Of wellicht de aanleiding: gaat de huwelijksreis naar New York? Is het aanzoek daar gedaan? 

Ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat ons aandeel in de dag niet meer stuk kan. Combinaties van auto's zijn natuurlijk altijd mogelijk, creëer de opvallendste trouwstoet die maar voor te stellen is.

 

Ook het vervoer van uw ceremonie-, receptie- of feestgasten kunnen we verzorgen.

bottom of page