top of page

New York City Tourguides

We rijden niet voor niets in New Yorkse voertuigen, we zijn gek van die stad!

Al onze auto's zijn "ingereden" op de straten van New York City en worden door ons zelf al bijna 20 jaar ter plaatse geselecteerd, gekocht en geïmporteerd. Onze uitgebreide kennis van de stad New York kunt u  gebruiken bij uw reis want wij kunnen uw trip naar The Big Apple voorbereiden, verzorgen en u ter plaatse als Tour Guide het maximale uit uw bezoek laten halen. Wij weten waar u moet zijn, hoe u er komt en in welke periodes van het jaar u het best de trip kunt maken. We gaan met u op stap en zorgen ervoor dat u in 5 dagen alle hoogtepunten ziet en vooral beleeft. Natuurlijk is er volop gelegenheid om te shoppen, theaters en musea te bezoeken en te genieten van de duizenden restaurants en café's.

Elke trip wordt op  maat gesneden met uw wensen als uitgangspunt. Voor familie, vrienden of groep collega's, alles is mogelijk met 2 tot 40 personen!

Net als echte New Yorkers vinden wij NYC "The Greatest City On Earth" en onze missie is u met datzelfde gevoel weer op het vliegtuig terug naar Nederland te zetten.

De eerste trip in 2024 staat gepland op 28 maart. Privé met uw eigen gezelschap een eigen datum prikken kan ook. 

Maak uw reis onvergetelijk en neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij werken ook graag samen met uw vaste reisagent.

Meer informatie op www.feelnewyork.nl

.
bottom of page